Referat styremøte 10/6-2015 Vågsbygd vel

 

Til stede: Pål Friis, Svein Vegge, Signe Nordgaard Hansen, May Hilde Jensen, Reidun Østervold,  og Karina Folkestad.

 

Saker:

1. Oppsummering av Pers hage-arrangement. En repr. fra Vellet skal sitte i styret i Pers hage, (i følge stiftelsens vedtekter?) Vi avventer med å velge en rep. Pål hører litt med Gunnar Stray.

 2. Høringsuttalelse om Ytre Ringvei. Svein ser på saken og sender evt svar innen 1.august.

 3. St.Hans

   a. Mail til parksjefen v/Trond Johansen frist 1. juni – Signe. Signe har sendt søknadsskjema. NY prosedyre i år.

b. Karina fant ikke trekkspiller. Han er med til neste år. Han må ha lydanlegg. Strøm? Pål snakker med N. Liene om et lydanlegg på batteri. Pål hører med Halvor Fjermeros. Karina etterlyser trekkspiller og gitar på face.

c. Bålet bygges mandag ettermiddag kl. 18.00. Pål organiserer bålbyggingen og setter opp liste, oppmøte kl 18 mandag 22. juni.

d. Annonse FVN+ kulturkalenderen i Kristiansands avis - Karina - Grillene tennes kl 18.00, båltenning kl 20.00, loddsalg og loddtrekning 20.30, trekkspillmusikk 1 time fra kl 19 - 20, Facebook hjemmesiden og plakater som skal henges opp på Vågsbygd senter, biblioteket- KR 10,- pr lodd husk penger J Svein skriver litt om St. Hans på hjemmesiden. Robåter fra Kystlaget- husk redningsvest.

e. Menighetsbladet. Innhold neste artikkel ikke bestemt.

f. Griller: Hentes på mandag i forbindelse med bålbygging, Svein tar med tilhenger, Signe ordner kull og nøkkel til Fiskå skole. Grillene må leveres igjen, Trond har ansvar for dette.

Gevinster: Agder Energi? May Hilde Color Line, Reinhardtsen. Vågsbygd senter? Hører med Trond Udjus ang Rema 1000 og evt andre gevinster. Signe kjøper inn loddbøker. Pål snakker med N. Liene om et lydanlegg på batteri. Fra Barbro: Da har jeg fått noen gevinster, men når det gjelder kjærlighetene fra Rema 1000 er det vel Trond Udjus som fikser det som vanlig? Jeg har ei kvitteringsblokk samt 1 hvit loddbok som tilhører Vågsbygd Vel, men dere må tenke hvordan dere ønsker å selge loddene samt hvordan foreta trekningen. VI har jo hatt loddbøker i forskjellige farger og bokstaver som vi har solgt og så har vi krølla loddene og lagt i en pose og trukket derfra. Dette er ingen god løsning da det brukes alt for mye tid på å krølle loddene, det tar lang tid! Man klarer det ikke alene og det er en veldig dårlig løsning. Dere kan jo f.eks. ha ei blokk hvor loddene krølles i forkant og når det skal trekkes kan man si at det nå trekkes på den fargen og den bokstaven og så er det kun nr som trekkes fra posen    

 

Gevinster:

2 gavekort bilpakker Color Line

1 gavekort a 300 kr fra Sushi restauranten i Kirstens Park. Det er viktig å informere om at dette må brukes innen utgaven av juni da de dessverre legger ned.

1 gavekort fruktkurv Rimi

Endel ting fra Agder Energi. Fikk masse i fjor og jeg vet det er fine ting jeg får, men har ikke sett enda hva det er.

 

Gavekort fra Festival Fyrverkeri? Det var ingen som kom og krevde dette i fjor så kanskje en mulighet for at dere får dette i år :-)  

 

Regner også med å få gavekort på 1 Pizza hos pizzabakeren og 1 fruktkurv hos Kiwi. Dette fikk jeg i fjor, men må bare ringe og snakke med ledelsen.

 

Reidun henter gevinster hos Barbro og henter fruktkurv/gavekort hos Kiwi i god tid (da de i fjor ikke hadde laget det.)

 

g. Loddbøker: Signe tar med disse på St. Hans

h. Loddselgere: Trond, Pål, May Hilde og Reidun skaffer 3 loddselgere hver.

i. Trekning: Eva trekker og Trond leverer ut gevinstene

j. Heks til bålet. Karina ordner. Kjøper blomst til heksemakeren.

k. Robåter fra Bragdøya Kystlag. Eva og Pål sjekker ut med Kystlaget

l. Paller: Pål kontakt med Elkem.

m. Rydding 24. juni: Trond. Sende mail dersom han trenger forsterkninger.

n. Trond sjekker om vi kan få refleksvester til loddselgerne + medl. av vellet. Trond sjekker pris. 10 vester.

o. Søppelsekker henges opp under arrangementet. Pål

p. Leker for barna? Legges ut på Facebook av Karina. 18:30-19:30 Vi trenger to personer til å støtte Eva A. Svein tar med tau til lekene. 

q. Loddselging begynner når folk kommer. Loddtrekning kl 20:30 Vekslepenger - May Hilde ordner.

Verve medlemmer til vellet på St. Hans. Vi går rundt og noterer ned navn + mobilnummer og gir lapp med kontonummer?  Karina kopierer opp lapper med kontonummer til utdeling. Fruktkurv (vervepremie) blir delt ut til en tilfeldig av de nye medlemmene. 

s. Signe sjekker med Voie menighetsblad.

 

 4. Nytt styremøte blir etter ferien. Pål innkaller i august. 

Referent Karina Folkestad